Upplevelsen av en inomhusfärg kan variera med belysning och se helt annorlunda ut i dagsljus jämfört med glödlampsljus. Ytans karaktär har också betydelse för hur kulören uppfattas. Matta ytor ger mörkare intryck och blanka ytor, ger starkare kulörintryck.

Vi ger dig gärna råd och tips med stark betoning på idéer och inspiration. Vi har ambitionen att ta hand om och inspirera våra kunder till nya tankar om inomhusfärg och målning. Inspireras här på vår hemsida och titta in i butiken där vi berättar mer om kulörer, stilar och trender.

Alcro A1 är en inomhusfärg med delvis biobaserat bindemedel. 30 % av ingredienserna som brukar ha ett fossilt ursprung har ersatts med biobaserade ingredienser. Burken är dessutom till 50% tillverkad av återvunnen plast.

Under estetisk rådgivning har vi samlat ett antal moderna kollektioner av kulörer som alla håller hög kvalité. Här finns också en länk till Alcro Design där du själv kan “provmåla ditt hem”.

Vid teknisk rådgivning ger vi dig tips och råd hur du gör för att måla väggar, snickerier, golv och mycket mer om inomhusfärg.

Alcro-Studio-Bla-sovrum-_5
Alcro-Miami-Deco-vardagsrum_5
Alcro_Grona_drommar_stol _5