Det är enkelt att ta hjälp och vi hjälper er gärna!

Ann-Catrin har jobbat i branschen i 15 år och har hjälpt till att färgsätta hundratals hem genom åren. Hon har goda kunskaper om både färg och form och tekniska egenskaper hos produkter så att rätt produkt används på rätt plats. Nedan beskrivs de två olika tjänsterna som vi erbjuder.

 

Konsultation i butik

Ni bokar tid och tar med planritning, mått och bilder på ytorna som ska göras om. Ann-Catrin vägleder och hjälper er med alla val. Ni får sedan en specifikation med er från butiken som ni själva enkelt kan utgå från eller lämna över till hantverkare. Detta är en effektiv tjänst som passar er som ska göra om ett mindre antal rum.

Kostnad – 1000:-
1000:- som betalas i samband med mötet. Ni får då en kupong värd 500:- att handla för hos Billinge Färg, giltig i 1 månad från konsultationstillfället.

 

Konsultation hembesök

Ni bokar ett tillfälle där Ann-Catrin kommer hem till er för att se helheten och gå igenom varje rum som ska göras iordning. Förbered gärna en planritning och mått som Ann-Catrin kan få med sig. Efter besöket sammanställer hon ett förslag till er och ni kommer till butiken för en genomgång av detta. Ni får med er en specifikation som ni själva enkelt kan utgå från eller lämna över till hantverkare. Detta är en bra tjänst för er som ska göra om ett större antal rum.

Kostnad – 2500:-
2500:- som betalas i samband med överlämning av specifikationen. Ni får då en kupong värd 500:- att handla för hos Billinge Färg, giltig i 1 månad från konsultationstillfället.

AC_inredareutantext_360x309_2

Boka tid direkt med:

Ann-Catrin Arvidson
0721 – 81 89 04
ann-catrin.a@billingefarg.se